fbpx

Loading... Loading...

Interior Refit For Stanbic IBTC

The firm was invited in mid 2017 to submit design and cost proposals for the refurbishment of two floors in different buildings of the Stanbic IBTC Bank headquarters complex in Victoria Island, Lagos. Work commenced in September 2017. The project called for the revamp of the Bank’s interior design style across the spectrum, from wall and floor finishes to furniture and lighting. Our design proposal
created a bright and open feel across the spaces, using light to enhance the feeling of spaciousness.
Artificial light was used to achieve required daylighting with dramatic pieces deployed to create focal points of interest in some spaces. We created formal meeting spaces and informal huddle spaces and breakout areas.
The furniture was designed by the firm, creating bespoke pieces that optimized the limited space for
team and personal storage. The project was executed in two tightly coordinated phases to allow the relocation of staff from the planned work areas. The phases were completed in January and June 2018 respectively.

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Pinterest

Project Details

Client

Stanbic IBTC

Location

Walter Carrington, Victoria Island, Lagos

Date

2017 - 2018

Scope of Work

Design and Build

Contract sum

$300,000 approx.